2010-01-16 12:56:03• hírek • Parajdi Andrea

Nem sérült meg a katasztrófában

Romániából 21-en teljesítettek küldetést Közép-Amerika, Haiti államában, a héten történt pusztító földrengés idején. Mint kiderült közülük egy rendőr nő szatmári származású. Raluca Domuta biztonságban van, ám saját kérésére sokat nem kíván róla mondani a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője.

Nem kíván sokat nyilatkozni a Szatmár Megyei Rendőrség arról a szatmári származású hölgyről, Raluca Domutaról, aki Haiti Köztársaságban tartózkodott a héten történt, a Richter skála szerinti 7-es erősségű földrengés idején.

A fiatal rendőrnőről annyit tudni lehet, hogy tíz éve dolgozik a helyi rendőrfőkapitányságon, és tavaly ősszel az ENSZ küldöttjeként utazott ki Haitibe, hogy hirdesse a nemzetközi béke fontosságát. 35 év körüli, elvált és egy gyerek édesanyja.

A román csoport bázisa Haiti fővárosában, Port-au-Prince-ben van, ahol a földmozgás is keletkezett. A román küldötteknek szerencséjük volt, ugyanis a földrengéskor éppen máshol tartozódtak, ezért tudták mindnyájan sérülések nélkül megúszni az amúgy három millió embert érintett katasztrófát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: